top of page

                   Min konsertidé är 

       VIRTUOSITET & IMPROVISATION 

programmet inkluderar ett stort urval av Bach,Dupré,egna arrangemang av bl a "Riverdance",improvisationer över moderna kompositioner och en speciell del av programmet  tillägnas Samiska Jojken.

 

Under senaste åren hade jag framträtt vid olika sammanhang och spelat på många fantastiska instrument i Sverige samt även i Tyskland,Dublin Christ Church och på världskända festivalen "Piccolo Spoletto" i Charleston,USA.

Jag är så glad att jag fick  möjlighet att spela för er i Uppsala Konsert & Kongress,Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm,Skandinaviens största orgel i Stadshuset i Stockholm (Nyårskonsert 2017),samt Örgryte Kyrka i Göteborg, Umeå Stadskyrka,Luleå Domkyrka,Karlstads Domkyrka,Gamla Uppsala , Säter,Stora Tuna, St Johannes Kyrka i Malmö och i min kära Norrland-Kiruna,Gällivare,Övertorneå,Jokkmokk, Vittangi,Boden,Arjeplog,Sollefteå,Örnsköldsvik, Själevad och många fler underbara ställen.

Mina solokonserter kan bestå enbart av orgel-eller pianorepertoar men kan även vara kombinerad Orgel & Flygel Recital.

Pianorecital inkluderar verk av stora pianotonsättare F.Chopin,F.Liszt,S.Rachmaninov och även L.van Beethoven,W.A.Mozart och inte minst I.S.Bach.

lyssna här:

Etude-Tableau av S.Rachmaninov op.33 es-moll

https://youtu.be/N_E7H2tYuyo

Orgelrecital är fascinerande sammansättning av virtuosa,spektakulära orgelstycke  med tanke just på respektive Orgel och Kyrkan.

Musik av J.H.Roman,gammalfranska danser,stora verk av I.S.Bach, franska virtuosa verk av t ex Dupre och Duruflé samt moderna verk ur olika genrer i speciella arrar för just Orgel.

lyssna här "Ah!Vous dirad-je maman"på en Historisk Orgel av Z.Strand i Rasbokils kyrka (Uppsala).

https://youtu.be/esWyOvZcjjw

Kombinerade Orgel & Piano Recital är unik möjlighet att njuta hela klavermusikens historia och få uppleva stora mästarnas fascinerande verk i Kyrkans fantastiska rum.

lyssna här:

"Firedance" ur Broadway-showen "Riverdance" 

https://youtu.be/yu7OmDdljQ4

bottom of page